REBEL & ROSE

Rebel & Rose, for the free spirits who don't follow trends but set them

  • Banner_CB_2000x1125_2
  • Banner_CB_2000x1125_11
  • Banner_CB_2000x1125_10


Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag.

Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, die trendsetters, de free spirits. Wij leveren de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits.

De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet. Door de kralen (beads) wordt siliconen draad van hoogwaardige kwaliteit geregen, en het koord wordt via een speciale manier stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali.

Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt het merk verkocht in 15 landen!!