SERVICE EN REPARATIES

Binnen ons juweliersbedrijf hebben we een eigen service- en reparatieafdeling.


Hier verzorgen wij vakkundig de te verrichten reparatie- of servicewerkzaamheden aan de door u ingeleverde sieraden of horloges. 90% van de door u gebrachte goederen worden hier verwerkt. Daarnaast werken wij met externe specialisten waarvan er meerdere zijn die al tientallen jaren aan ons bedrijf verbonden zijn.


Kortom: ook voor het repareren van uw bestaande sieraden, het zetten of herzetten van bijvoorbeeld diamanten en onderhoud of reparatie van uw horloge bent u bij ons aan het juiste adres.
BATTERIJEN

Indien de batterij van uw horloge leeg is, kunnen wij die voor u vervangen. Wanneer nodig en gewenst wordt het horloge, na het plaatsen van de nieuwe batterij, getest op waterdichtheid. Uiteraard zetten wij uw horloge ook weer op de goede tijd.


GRAVEREN

In ons atelier kunnen wij uw sieraad of horloge voorzien van een persoonlijke gravure. Is het artikel bij ons gekocht... dan verzorgen wij dit onder service en zijn daar dus geen extra kosten aan verbonden. Op die manier wordt het sieraad nog persoonlijker om te geven én om te dragen.


SIERADEN REINIGEN

Uw sieraden schoon maken kan natuurlijk met één van de reinigingsproducten die wij verkopen of simpelweg thuis met een sopje. Indien dit niet afdoende is, kunt u uw artikelen uiteraard bij ons inleveren. Uw sieraden worden met zorg en op een speciale manier gereinigd en eventueel gepolijst. Zo zien uw sieraden er weer als nieuw uit.