FREDERIQUE CONSTANT


Frédérique Constant in haar huidige staat is opgericht in 1988. Aletta Bax en Peter Stas lanceerden hun eerste collectie in 1992, bestaande uit zes modellen met Zwitserse uurwerken en gemonteerd door een horlogemaker in Genève. Frédérique Constant is betrokken bij alle stadia in de productie van uurwerken, van initiële ontwerp tot de uiteindelijke montage.

Er wordt een sterke nadruk gelegd op het ontwerp van het horloge om bij te blijven met de trends en voorkeuren van de klant. De horloges zijn klassiek en traditioneel, maar blijven ook tijdloos. Ieder uurwerk is gecreëerd met een oprechte passie voor details.

Frédérique Constant horloges worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, differentiatie en precisie in het ontwerp en de productie. Geen enkele concessie doen met betrekking tot kwaliteit is een absolute prioriteit voor Frédérique Constant.

Hun missie is om de interesse in Frédérique Constant horloges niet te limiteren tot een beperkte en elitaire groep kenners, maar juist tot een bredere selectie van waarderende, enthousiasten die van klassieke horloges van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen willen genieten.