SeeYou MEMORIAL JEWELRY

Interesse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

HERINNERINGSSIERAAD IN DE BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD

Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.


AS SIERADEN

As sieraden zijn er in verschillende vormen en maten. See You verwerkt de as veelal zichtbaar, maar subtiel, in een sieraad. De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. U kunt ervoor kiezen om er een kleurstof aan toe te voegen.LASERGRAVURES EN VINGERAFDRUK

Hoe leuk is het om van de eerste handgeschreven naam een sieraad te laten maken! Een optie zou ook kunnen zijn dat papa de naam van jullie pasgeboren kind opschrijft en we in zijn handschrift de naam laseren in een sieraad. Dat mag natuurlijk ook een sieraad zijn wat al in uw bezit is. Of dat ene speciale zinnetje wat Oma voor je geschreven heeft in je poëziealbum, de handtekening van je vader of moeder, of dat koosnaampje die je vriend voor jou heeft.GEBOORTE

De geboorte van een kind is één van de meest bijzondere en magische gebeurtenissen in het leven van ouders. Er zijn verschillende manieren om zoiets bijzonders vast te leggen, bijvoorbeeld in de vorm van een sieraad.


Moedermelk: Het kunnen geven van borstvoeding is iets zeer bijzonders tussen moeder en kind. Het afsluiten van zo’n periode kan symbolisch verwerkt worden in een sieraad.

Haartjes: Haarlokjes kunnen in de meeste sieraden verwerkt worden. De haartjes zijn het duidelijkst zichtbaar wanneer ze donker van kleur zijn. We adviseren om niet het gehele haarlokje in het sieraad te verwerken, ook wanneer er weinig haar voorhanden is.

Hand/Voetafdruk: Baby’s hebben nog zo’n kleine, fragiele vingertjes dat er nog geen lijntjes van een vingerafdruk te zien zijn. Die lijntjes verschijnen vaak pas na dat ze hun tweede levensjaar bereikt hebben. Hand of voetafdrukjes zijn dan voor die tijd een uitkomst. Die kunnen we verkleinen en in het gewenste sieraad laseren.


RELATIE

De trouwdag wordt als één van de mooiste dagen uit het leven gezien. De dag waarbij de verbintenis tussen twee personen worden bezegeld, mede door het uitwisselen van ringen. Ringen als uiting van liefde. Niets is persoonlijker dan een trouwring met vingerafdruk.DIEREN

Het verlies van een huisdier kan zeer aangrijpend zijn voor het hele gezin. Het is tenslotte niet zomaar een hond of een kat, maar een gezinslid. Dierencrematoria komen steeds meer in beeld en het laten cremeren van een huisdier wordt steeds meer onder aandacht gebracht. Bij het memorializeren van uw huisdier kunt u denken aan een plukje haar, pootafdrukje of as.


Haartjes
Haarlokjes kunnen in de meeste sieraden verwerkt worden. De haartjes zijn het duidelijkst wanneer ze donker van kleur zijn. We adviseren om niet het gehele haarlokje in het sieraad te verwerken.

Pootafdrukje
Een pootafdrukje wordt vaak bij het crematorium gemaakt van inkt op papier. Vaak hoeven we niet het origineel pootafdrukje te hebben. Een duidelijke foto van het origineel die naar ons gemaild wordt is voldoende. Het pootafdrukje kunnen we verkleinen zodat het in uw gewenste sieraad past.
Klik op onderstaande link voor de volledige collectie op de See You Memorial website en plaats uw order.